Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Keep Walking...

Πολλές είναι οι φορές που κάτι μας έχει κρατήσει πίσω... Πολλές είναι οι φορές που κάτι έχουμε σκεφτεί και φτάνουμε στο σημείο να το παρατήσουμε τελευταία στιγμή... Πολλές φορές περπατάς σε ένα δρόμο και ξεχνάς γιατί ξεκίνησες...Αρκετές είναι οι φορές που έχουμε φτάσει στην πηγή, αλλά νερό δεν ήπιαμε!! Το σημαντικό στη ζωή είναι να δούμε από που ξεκινήσαμε και που θέλουμε να φτάσουμε, όχι τι μας κράτησε πίσω ή μας έβαλε σε σκέψεις "Γιατί να συνεχίσω, δεν θα καταφέρω τίποτα..."

Όταν όμως σταθούμε για λίγες στιγμές και δούμε τι είναι αυτο που μας οδηγεί στην ζωή, γιατί το κάνουμε, ποιος μας υποστηρίζει σε αυτήν μας την ενέργεια; Αρχικά ο ίδιος μας ο εαυτός, είναι αυτός που μπορεί να μας υποστηρίηει στο μέγιστο βαθμό, αρκεί να πιστέψουμε στις δυνατότητες μας, να πιστέψουμε πως μπορούμε!!

Αν πιστέψουμε σε κάτι και βάλουμε όλο μας το είναι, δεν υπάρχει περίπτωση να μην το πετύχουμε, εξ' άλλου το είπε και ο βοσκός του Κοέλιο,
''Αν θέλεις κάτι πολύ, όλο το σύμπαν θα συνωμοτήσει για να το πετύχεις'' , σίγουρα είναι μια φράση που έχει ακουστεί πολύ και πολλοί είναι αυτοί που δεν το πιστεύου καν ή μάλλον ακόμα καλύτερα δεν το ενστερνίζονται. Θεωρώ όλα τα πράγματα στην ζωή γίνονται για έναν σκοπό, για αυτό και αυτή η φράση είναι τόσο αντιπρωσοπευτική.

Η συμβουλή μου είναι: Keep doing what you believe, keep following your dreams, keep trying to be yourself, keep smiling, Keep WALKING!!!


Αν σας άρεσε το άρθρο αφήστε μας τη γνώμη σας με ένα comment.






1 σχόλιο:

  1. Σας έχει τύχει ποτέ αυτό που περιγράφει η φράση παραπάνω : "Αν θέλεις κάτι πολύ, όλο το σύμπαν θα συνωμοτήσει για να το πετύχεις" ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή